Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε συγνώμη στον Dj Pitsi! Τι είπε η Καινούριου;

0
110

Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε συγνώμη  στην εκπομπή “Ελένη” όπου βρέθηκε  το μεσημέρι της Τρίτης, όπου είχε συνάντηση με τον Dj Pitsi. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη τα ειχε ακούσει από την Ναταλία Γερμανού  της παρουσιάστριας για την περίοδο όπου συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, ο νεαρός dj είχε απαντήσει τότε με δηλώσεις στη Ναταλία Γερμανού! Όταν ρώτησε, πάντα με χαμόγελο, η Ελένη Μενεγάκη την καλεσμένη της εάν γνωρίζονται με τον Dj Pitsi, εκείνη σημείωσε πως “ωραίες μουσικές μας παίζει! Τι κάνεις βρε παιδί μου πια; Που τσακωνόμαστε από μακριά και δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ! Καλή χρονιά!”

“Είχα εκφραστεί λίγο σκληρά για εκείνον, όταν ήταν σε μια άλλη εκπομπή, αλλά μια συγνώμη έστω με καθυστέρηση” συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού με τον Dj Pitsi να της χαμογελάει και να απαντά “συγχωρεμένη”.

Το πρωί της Τετάρτης, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της πρόβαλλαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκαναν τα σχόλια τους μιας και την “άλλη εκπομπή”, που ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, παρουσίαζε η όμορφη παρουσιάστρια στο OPEN.

“Εντάξει, να πάει τώρα εκεί και να πει στην εκπομπή της Καινούργιου…” σημείωσε η Κατερίνα όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε τη σχετική παρατήρηση. “Πραγματικά οι λόγοι που αποχώρησε ο Dj Pitsi τότε από την εκπομπή ήταν άλλοι. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε τίποτα. Πολύ καλό παιδί! Η Ναταλία δεν θεωρώ ότι το είπε άσχημα το “σε μια άλλη εκπομπή” απλά εκείνη την ώρα το είπε έτσι” πρόσθεσε.

“Τη νύφη τότε την είχαμε πληρώσει όλοι, όχι μόνο ο Dj Pitsi, αλλά ας μην το αναλύσουμε” κατέληξε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα